De Tuin

Rondom het huis ligt een mooi verzorgde grote tuin met heel veel verschillende fruitbomen en bloemen. In bijna ieder seizoen is er wel iets eetbaars te vinden in de ruim 7000 m2 tuin met daar omheen nog eens 4,5 ha. olijfgaard, grasland en bos. Kortom vrijheid, en rust! Direct aan het huis vind je een heerlijk groot terras, waarvan een deel overdekt is, hierdoor is het altijd mogelijk heerlijk in de schaduw te lunchen of gewoon lekker te zitten. 

De tuin heeft een prachtig uitzicht over de groene Sabijnse heuvels. Je zit volledig vrij aan het heerlijke zwembad wat van ‘s ochtends vroeg tot zonsondergang in de zon ligt. Hier staan voldoende ligbedden en parasols om heerlijk te relaxen. ’s Middags is het fijn om een kleine siesta houden onder de grote notenboom. 

Vanuit de tuin loop je zo de natuur in voor een prachtige avontuurlijke wandeling via het pad langs de rivier naar het nabij gelegen historische Tarano. Daar kan je heerlijk een drankje drinken op een terras, of wanneer je wat sportiever bent kan je lekker de omgeving verkennen op een van de mountain bike’s.